Så var hjemmesiden min endelig kommet på nett:)

Her skal det da stå litt om meg, og det kommer sakte men sikkert. Er helt ny på dette så kan bli spennende å se hvordan denne siden utvikler seg etterhvert.

Først vil jeg takke Maggie som har brukt sin fritid på å lage denne. Jeg er utrolig fornøyd:)

Camilla heter jeg, populært kalt Milla.. Jeg bor i Røyken,Buskerud fylke i min egeneide lilighet som jeg kjøpte i 2002. Her Bor jeg sammen med min firbente venn populært kalt pus.. Her trives vi godt i rolige omgivelser, med flott natur og Oslofjorden bare noen minutter unna.

Etter 4 år i butikkbransjen som medarbeider fant jeg ut at jeg ville prøve noe annet. Ting er ikke bestandig så enkelt, så i den sammenheng fikk jeg attføring, å er nå i jobb på et sentralbord hvor jeg trives utmerket.

På fritiden min er jeg mye sammen med venner og familie som betyr utrolig mye for meg..Når jeg er sammen med venner blir det gjerne å reise litt, en hjemmekveld med mat og film, ut å shoppe eller gå ut på cafe og skravle i mange timer.Liker å reise innland som utland. Pc er mitt verktøy i hverdagen som jeg trives best med av mine fritidssysler.. kan bli litt mye innimellom, men sånn er det nå bare hehe.. Jeg driver med noe som heter psp (paint shop pro) og synes det er kjempegøy og utrolig artig å se hva man får ut av det.. Det er ikke måte på hva man får til. (bilder jeg har laget vil komme under menyen PSP etterhvert)

 

 

 

 

 

 

© Design by Maggie