--< NESTE KAMP >--
:: Siste oppdatering >> ÅRETS STALL | STATISTIKK | ØKONOMI ::
:: Neste trening
>> ONSDAG 25. DES. KL ??:?? I AUTRONICA ::
--< FORRIGE KAMP >--
CSK JULECUP
- 26. desember 2002
- Charlottenlund-hallen
FLÅ 2
- 3. oktober 2002
- Lade Kunstgress
:: Halvparten av profilene er oppdatert, alle er klare til julecupen ::
:: IL Tempos musikkvideo :: IL Tempo-sangen ::
5. DIV Avd. 9
2002
Gimse 2
38
Klæbu
37
Leik
36
Sverresb.2
33
Flatås
17
Flå 2
15
IL Tempo
14
Sokna 2
13
Hovin/L
9

Jenssens Jørne'

Jenssens
Jørne'

Haakens Kårner
Haakens
Kårner
  23.12.2002  Drakt-leveranse utsatt til midten av januar.

IL Tempo-styret mottok forrige uke en lite sjarmerende mail fra vår draktleverandør, KitBag. Det engelskbaserte firmaet måtte bare beklage det faktum at de var gått tom for Nike Game Park (navnet på drakten) og ikke ville ta inn flere fra Nike.

Styreleder Eikebrokk godtok ikke dette og tok skjea i egen hånd. Til tross for at IL Tempo ble lovt 10% rabatt på et annet draktsett, fant styret ut på ekstraordinørt årsmøte at situasjonen var uholdbar og uakseptabel. Noe måtte gjøres!

Et annet nettbasert firma ble kontaktet og etter diverse mailer frem og tilbake, kom partene til enighet som en sum som begge sider så seg fornøyd med. Prisene var i utgangspunktet høyere hos ProSports enn hos KitBat, men på grunn av kvantumet og julebonus, fikk Eikebrokk presset prisene nesten ned til utgangspunktet.

PS: Prosessen vil ikke påføre IL Tempo-spillerne kostnader utover det fastsatte.

22.12.02 :: Stjerne på vei til IL Tempo. Ville trener-rykter
17.12.02
:: Sikter mot stjernene, i hjemmelaget rakett!!
14.12.02
:: I forhandlinger med samarbeidspartnere
12.12.02 :: IL Tempo-spiller nominert for "Årets Spiller"
10.12.02 :: IL Tempo-duo med lokal heltestatus
08.12.02 :: IL Tempo-svikere tusjmerkes
04.12.02 :: IL Tempo-ess ramlet ned fra drage
01.12.02 :: Så gikk Trondheim Indoor til helvete igjen
25.11.02 :: IL Tempo-spiller brakk kneet i bedriftscup
25.11.02 :: Hvem er dette ?

  22.12.2002  Stjerne på vei til IL Tempo. Ville trener-rykter.

Over en øldunk og en uskyldig rev, ble Jørgen Ecker lørdag kveld lansert som IL Tempos redningsmann de kommende sesongene. Ecker studerer for tiden i USA, men var meget hyggelig og entusiastisk, i dialog med deler av IL Tempo-styret under et hemmelig møte i Trondheim Sentrum natt til søndag.
Manager Eikebrokk avviser ikke at Ecker kan ha gode kort på hånden i eventuelle forhandlinger med klubben, men avviser at klubben vil sprenge lønnstaket i klubben for å sikre seg den tidligere strikkmotoren fra Nardo.

"Det er ikke til å legge bak veggtapetet at Jørgen Eckers historien er frynsete i kantene og egofiksert. Det er kun et fåtall som klipper negler med motorsag og selv om det er en enkel sak å sveipe over Ecker med IL Tempo-pisken om stjernenykkene skulle bli for store, finnes det sanksjoner på størrelse med Jørgen Winthers pondus, om vi ikke skulle lykkes første gang."

På trenerspørsmålet ønsker ikke nåværende manager Eikebrokk, å gå i detalj, men innrømmer at det er uttrykt stor misnøye i klubben rundt Eikebrokks posisjon. Kaptein Frank Halvei har flere ganger uttalt seg i media den siste tiden, og har i følge bedrevitere nektet å stå mer i mål, før Eikebrokk er skiftet ut. Eirik Rønning på sin side, truer med å nekte å score mål kommende sesong, om trenerspørsmålet ikke er avgjort i god tid før sesongstart.

  17.12.2002  Sikter mot stjernene, i hjemmelaget rakett!!

- Det er ikke så vanskelig som folk tror, sier oppfinneren og hobbyisten, Mads Grimsbu, til NRK-programmet "Bertelsens katt."
22-åringen smiler, tar en bit av et rødt eple og et stort drag av den feite sigaren, før han vier oppmerksomheten til kjæledyret sitt, en 10 cm lang barkebille.

- Det er mange i IL Tempo som snakker om det, men jeg har bestemt med for å gjøre noe med det. Jeg skal bli den første IL Tempo-spilleren noensinne som skyter seg selv ut av verdensrommet,
sier
"Rakettspetten," som han kalles hjemme på Fosen.

Vi står i den store garasjen hans som ligger på den lille halvøya utenfor Trondheim, med Tautra som nærmeste nabo. Vi føler oss nesten som "Alice i Eventyrland" her vi står. Her er agronomien i forsetet og traktorer, bildekk, fjøs, skog og grusveier så langt øyet rekker, gir følelsen av å ha reist 50 år tilbake i tid.

  14.12.2002  I forhandlinger med samarbeidspartnere!

I følge sekretær Vidar Jenssen, er IL Tempos markedsavdeling for tiden i forhandlinger med flere potensielle samarbeidspartnere foran den kommende sesongen. If, Netcom og Ferrari er nevnt, men de heteste ryktene forteller nå om fremgangsrike forhandlinger med "Hans & Grete" og "Centrum Bowling."

Bedrevitere vil ha det til at PR- og Markedsansvarlig, Thomas Sundberg, er i ferd med å true gjennom en avtale som innebærer muligheter for fortjeneste for alle parter. For IL Tempos del vil en overenstemmelse innebære ny overtrekksdress fra Nike, med partnerlogo.

I en kommentar til "Gårsdagsbladet," ønsker ikke Sundberg å uttale seg om hvilke tvilsomme metoder som er tatt i bruk for å få avtalen i havn, men påpeker at pressmidlene er mange og at klubben vil ty til ufine midler på grensen til det barbariske for å sikre seg forfalskninger av underskriftene.

  12.12.2002  IL Tempo-spiller nominert for "Årets spiller"

Som 51. og sistemann ble Steinar Larsen på overtid nominert til "Tullballen 2002" av UFFA, i dag. Med president Kåre Hoel i spissen, fant juryen det vanskelig å utelate den korpulente IL Tempo-poleren. I konkurranse med Flatås' Henrik Brandhaug, Gimses Geir Bekken, Soknas Gaute Bjørnli og Othilienborgs Kyrre Kristiansen, vil "Steinaldo" krige om en av Norges mest prestisjetunge priser.

Larsen selv var ikke kjent med den gledelige nyheten, før han ble kontakt av UFFA-president, Kåre Hoel, lørdag morgen. Etter en våt fredag på Rampa, var det en alt fra opplagt buviksnisse som mottok nyheten via telefon, men fikk til slutt overbragt IL Tempo nyheten.

Dette er dog ikke første gang kolossen på nærmere 3 meter kjemper om edelt metall og prestisje blant kjendiser. "Steinaldo" ble nasjonens narr, da han som førstemann røyk ut av TV3's survival-reality, "Popstars," etter å ha fremført en medley av Rune Rudbergs "Ut mot havet" og Curt Hagers "Die Fogelsong." Utdelingen vil finne sted 24. desember i hete omgivelser på News.

  10.12.2002  IL Tempo-duo med lokal heltestatus.

Det var på lørdag formiddag at sivilarbeiderne Lars Dyrdahl og Morten Berg ble innkalt til akutt tjeneste ved Nidelv-bredden. Behovet for vann var formidabelt og i så måte var duoens relasjoner til pumping, svært passende.

Sikre kilder forteller at Dyrdahl i 44 timer pumpet vann på brygga utenfor Kanalen Underholdningssenter, mens Morten Berg la kabler opp gjennom Nordre.

"Vi vil med hånden på hjertet takke IL Tempo for den fantastiske innsatsen på lørdag. Hadde det ikke vært for Lars og Morten, hadde vannstanden i Nidelva vært særdeles mye høyere og flomfaren vært enorm," uttalte en hamburgergomlende Kyrre Kristiansen fra O'Martins, mens ketchupen rant i strie strømmer fra munnvikene.

PS!! Arne Aaslid på sin side, påpeker at han han ikke hadde noe å gjøre med brannen på Frakken og kvartalet forøvrig i helga.

  08.12.2002  IL Tempo-svikere tusj-merkes!!

"Riket Stilstand" presenterte følgende sjokkmelding under sitt seneste skandaleoppslag: "IL Tempo nummererer svikere med vannfast tusj, for å holde orden på voldsofrene under fremtidige seriekamper og cupspill."
Om kvelden mandag 2. desember kom åtte tidligere IL Tempo-spillere og en suspendert spiller til Trondheim Poltistasjon med store tusjmerker i bl.a. pannen og på knærne.

"Jeg hadde aldri sett lignende, og trodde kanskje det var menneskesmuglere som hadde skrevet på dem med tusj. Jeg ble forskrekket da de fortalte meg at det var et idrettslag som hadde gjort det,"
forteller politimester Bastian.

Spillerne skal ha kontaktet NISO i forbindelse med søksmål i saken, men skal ha blitt møtt med anstrengt latter og sarkasme. "Dere er ikke fotballspillere, men objekter for spott og spe," før mobiltelefonen ble slengt på.
Etter ønske fra de involverte, ønsker Kyrre Kristiansen, Jørgen Winther, Jørgen Helgemo, Peter Dahlsbø, Vidar Jenssen, Ståle Petersen, Rune Dahl, Stig Arild Gulbrandsen og Kristian Talmo å opprettholde sin anonymitet i saken.
Daglig leder Erik Eikebrokk bekrefter at de anonyme spillerne er fremtidige slaktoffer for bl.a. Fredrik Lamøy, Thomas Sundberg og Lars Dyrdahl.

"Skitne triks vil bli tatt i bruk og det finnes ingen grenser for hvilke midler vi som klubb vil benytte oss av for å markere vår misnøye med kvaliteten de 9 nevnte spillerne stod for i sin tid som "Giganter."

PS!! Bedrevitere vil ha det til at blant skriveriene som stod på spillerne, var følgende: "Tofotstakling bakfra, halsbrekkende hoftetakling, kneing i nyren, albue i halsregionen og beinbrytende piggskotakling i kneskålhøyde."

  04.12.2002  IL Tempo-ess ramlet ned fra drage!

Det var etter stort press at Frank Halvei i dialog med daværende Sponsor- og speideransvarlig, Tor Haakon Bjørgum, ble presset til å skape blæst rundt IL Tempo og tok med seg en 5x5 meter stor drage som Magnus Sarheim hadde sydd helgen før.

... - ... - ...

Fra sofaen til Sarheim kan Halvei endelig forklare hva som skjedde; "Alt lå til rette for en fin dag og det virket utenkelig at jeg med mine noen og hundre kilo kunne prestere slike luftige svev."

... - ... - ...

"Det var som å se det hele på film. Han fôr bare rett til værs og så falt han ned. Fullstendig uvirkelig,"
sier Beider. "Det var det råeste jeg noen sinne har sett.

|| ||
  01.12.2002  Så gikk Trondheim Indoor til helvete igjen...

Helga kan vanskelige beskrives som en nedtur. Bitterhet kanskje, frustrasjon over eget lags manglende taktiske ferdigheter, kanskje...Men i bunn og grunn lå nok rett og slett nøkternheten i forhold til motstanderen, selvdisiplin og overmot. Overmotet var formelig smurt ut over oss, alle så det, utenom oss selv, det var ikke bevisst engang.
Av 5 motstanderlag, la alle 5 seg bakover på banen. Det begynner snart å bli en dårlig klisje, men vi oppfatter det som en kompliment og lurer oss selv på snørra gang på gang. Vi har gode kort på hånden, men benytter dem på en måte som ville fått hanen til å gale 9 ganger klokka 6 om morran.
Vi hiver i angrep, til og med keeper blir med, motstander starter presset 15 meter foran eget mål. Keeper er fortsatt med...Frank har store problemer med å justere presshøyden. Er balanseevnen så dårlig at han ikke greier å stoppe når han først har startet vandringen forover ?
Hvorfor passer ikke Erik Hoff ballen før (FØR) spilleren ankommer sin destinasjon. Det kan virke som Hoff digger å holde på ballen, uansett resultat. Er han den eneste kreative tror han ? Ballen må gå hurtig, fra spiller til spiller ble vi enig om. Da nytter det ikke å skrike ut om manglende rom og for trange passasjer. Hvorfor tar vi ikke sjanser offensivt, når vi tar sjanser defensivt. Det henger ikke på grep. Bedrevitere spotter oss som etterpåklokskapens vise menn, onde tunger disputerer om store forandringer i oppsettet foran julecupen. De kan ha rett, vi trenger defensive spillere, spillere med ro, taktiske ferdigheter, noen som kan holde tungen rett i munnen. IL Tempo tok et skritt tilbake i helga.

|| ||
  25.11.2002  IL Tempo-spiller brakk kneet i bedriftscup!!

Tor Haakon Bjørgum, blant bedrevitere kjent som "Haaken," stilte i helga opp i Autronica Cupen for bedriftsspillere. Selv etter uttallige oppfordringer om ikke å delta, fra erfare bedriftsrever som Joakim, Magnus, Frank, Eirik og Erik, trosset "Haaken" lagkameratene og stilte for "Turbo." Det gikk som det måtte gå, og Bjørgum har igjen satt søkelyset på seg selv, hva negativt ladet omtale angår.
I en duell med en halvfeit, bedriftsdegos med høy pondus og lav panne, kom Bjørgum inn i duellen med dårlig balanse og i det påfølgende samsparket fikk en dårlig oppvarmet IL Tempos #10 en kraftig trøkk i kneet.
Skaden var allerede skjedd, men i sin iver etter umiddelbar revansj, anså "Haaken" det som unødvendig med mer enn 5 minutters nedising av det fremtidige til de grader opphovnede kneet. Returnerte til banen igjen og gjorde skaden enda verre.
Etter nyheten samlet IL Tempo-styret seg for å diskutere spillerens fremtid i klubben. En representant for styret meddelte følgende i en pressemelding i dag: "Det vil bli kraftige sanksjoner for å få bøt med fremtidige uheldige hendelser som dette. Spilleren vil bli kalt inn på teppet og kan vente seg 2 ukelønner i bot, samt represalier som i fremtiden forhåpentligvis vil hindre Tor Haakon, og andre, i å tenke seg om to ganger før de representerer andre klubber på annet aktivitetsnivå enn IL Tempo."

  25.11.2002  Hvem er dette ?

Ettersom det snart er tid for julekalender og pepperkaker og IL Tempo-styret vil få store problemer med å holde den totale vekta på stallen nede, er det på uordinært styremøte besluttet å trene de små grå i stedet. I så måte er det utarbeidet to oppgaver som IL Tempo-spillerne skal få løse (i fellesskap eller individuelt). Hvem er disse to spillerne ?

Bilde 1
Bilde 2

Navn E-post

NB! Trykk kun en gang.

Ellers ønsker daglig leder Erik Eikebrokk å minne om at det fortsatt er noen som ikke har innbetalt 350 kroner for draktsettet, og med tanke på at vi nå er 10 dager på overtid, hva frist for innbetaling angår, anses dette å være meget unødvendig og ikke minst respektløst.
Historien


Dagboka


Fotoalbum


E-mail oss


Spillerne


©opy®ight
2002
 IL Tempo ™
Org.nr:
983 702 236<-- Oppdatert!!
<-- Oppdatert!!
<-- Oppdatert!!