Startside ] Innhold ] [ Simen ] Elin ] Tobias ] Teodor ] Oppskrifter ] Granskogens forbannelse ] Linker ]

 

Velkommen til mine sider!

 

 

 

Mine sider:

Mitt liv..
Modellhobby
Hobbyer
Fuglekasser
Sitat
Curruculum Vitae
Fagsider

CV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er altså Simen. Simen betyr oppstoppernese, men jeg tror ikke mamma og pappa var helt klar over betydningen da jeg ble døpt. Jeg er nå Simen uansett- med eller uten oppstoppernese!

 

Jeg er født i det begivenhetsrike år 1975. Jeg er sånn passe stor synes jeg. Jeg føler meg ikke voksen enda og føler meg sånn passe barnlig.

 

Fredag 17. juni begynte jeg i stillingen som konsulent i Bestillar- og forvaltarkontoret i Os kommune. Jeg jobber blant annet med samordnet barnehageopptak og diverse administrative dataverktøy innenfor skole og barnehage.

 

Håper du finner noe på sidene som er interessant og/eller spennende. Jeg prøver så godt jeg kan å forbedre sidene, slik at de skal fremstå som interessante og gode. Gi meg gjerne noen kommentarer ol.

 

Som dere ser så har jeg ganske mange interesser. Det største problemet med å ha så mange, er at det gjerne er vanskelig å få nok tid til den enkelte hobby. På den andre side er det positivt å ha så mange hobbyer, fordi en sjelden eller aldri kjeder seg!

 

I tillegg til de nevnte hobbyene, må jeg få nevne at jeg er styreformann i "Granskogens forbannelse". Dette er en interesseorganisasjon mot planting av gran i Norge. Medlemstallet er stigende.