Ute nå:Benny's got five colours
23.november

Etter mye arbeid, trøbbel og en god del somling er Benny Toledo ferdig med sitt siste album. Det første siden Ken Vicci fra 2000. Vi har lovt det lenge, men nå er det faktisk alvor. Prosjektet Benny's got five colours ble påbegynt før-sommeren 2004 og ble altså ferdig høsten 2005. Med andre ord, det har ikke akkurat vært en overveldende arbeidsstruktur inne i bildet (evt. arbeidsmoral.). Resultatet er 12 pop-perler som for Spesi markerer et skille på mange måter; en er at de er de siste som er spilt inn på Melkas gamle kompanjong og slugger, Fostex DMT-8, en annen er at han får dukke opp på coveret iført favorittdressen.
Konfrontert med hva han selv mener om utgivelsen har Spesi følgende kommentar: "Jeg vil ikke påstå at det er den beste plata gjennom tidene, men det er nok sannsynligvis den nest beste."
Med seg har Benny Toledo med seg gjester som f.eks. Mr. P som mikser det han har omtalt som Mamas and the Papas-versjonen av "What's the matter with the question" (som G også medvirker på) og Troy_79 som bidrar med symfoniorkester på "Stan". Benny Toledo gjør også en hyllest til Rentonbrødrenes gamle jazzprosjekt ved en slags cover av deres "Don't have to prove my love". Av mindre overraskelser må det nevnes at Mbu dukker opp i rollen som forsmådd neger.
Benny's got five colours er nå tilgjengelig for salg, men vil kun bli trykt opp etter etterspørsel pga de nokså dyre produksjonskostnadene.
Albumet kan forhåndskjøpes ved å sende en bestillingsmail til Benny. Prisen er usle 40 kroner. Dersom cd'en må fraktes med post kommer et tilleggsgebyr på 22 kr.
Ikke kom i en situasjon der alle andre rekker nese til deg fordi du ikke vet hva de snakker om,
BESTILL BENNY'S GOT FIVE COLOURS NÅ!!
PS. Melka produksjoner trenger folk til markedsføringsavdelingen sin. Send søknad og cv hit.